Meld je nu gratis aan als inkoper op onze Marketplace

Word onderdeel van een enthousiaste community die streeft naar inspirerende merken met unieke producten. Kwaliteit is ons handelsmerk.

Inkopen bij meer dan 300 inspirerende merken
met 20.000 unieke producten

Ontdek ons uitzonderlijke assortiment om te verkopen in je eigen (online) winkel

Inkopen bij meerdere winkels tegelijk

Direct afrekenen bij meerdere winkels met één druk op de knop

Veilig afgehandeld en geleverd

De leverancier krijgt pas uitbetaald als jij de order ontvangen hebt

Krijg toegang tot onze groeiende Marketplace

Inkopen bij inspirerende merken met unieke producten op onze exclusieve Wholesale Marketplace

Concurrerend voordeel voor alle retailers

Alle aangesloten merken en leveranciers bieden een concurrerende wholesale prijs om ervoor te zorgen dat je een goede prijs aan je eigen klanten aan kunt bieden.

Direct contact met de leverancier

Wil je een sample voordat je een bestelling plaats? Via ons interne berichtencentrum kun je direct contact opnemen met de leveranciers om vragen te stellen of te onderhandelen.

Laatste blogs

Inkoopbeurs showUP en Orderchamp bundelen krachten

Vanaf vandaag starten showUP en Orderchamp een samenwerking om hun aangesloten retailers en merken zowel een inspirerende offline als online inkoopervaring te bieden. Deelnemers van inkoopbeurs showUP kunnen daarmee via Orderchamp hun producten ook buiten het ‘traditionele inkoopseizoen’ verkopen aan meer dan 5.000 retailers in Europa. Bezoekers krijgen daardoor de mogelijkheid om de unieke merken van de showUP beurs in onze marketplace in te kopen.

Lees verder

IZY Bottles: stijlvolle drinkflessen met een visie

Elk jaar belanden er tonnen plastic flesjes in de natuur. Dit heeft zeer negatieve gevolgen voor onze aarde en alsmaar meer mensen zijn zich hiervan bewust. De eerste stap om de plastic soep te verminderen begint bij jezelf en daar is Jim Woerdman van IZY Bottles het helemaal mee eens.

Lees verder

De 6 nieuwste kersttrends van 2019 door Christmaholic.nl

Retailers verkopen gemiddeld 50% meer tijdens de feestdagen. Wij willen natuurlijk dat al onze retailers goed zijn voorbereid en de juiste producten beschikbaar stellen aan hun klanten. Daarom vroegen wij het populaire kerstmis-blog Christmaholics om de nieuwste kersttrends van 2019 te omschrijven. Saskia de Laat van Christmaholics begon in 2009 met schrijven over kerst en is inmiddels uitgegroeid tot een blog dat jaarlijks 600.000 bezoekers aantrekt.

Lees verder

Meld je gratis aan en krijg direct toegang

Support
  • Algemene voorwaarden
  • Privacybeleid
  • Knowledge base